top of page

Як доглядати за губами?

Оновлено: 14 трав. 2022 р.

Шкіра губ - одна з найбільш чутливих зон на шкірі обличчя. В ній немає сальних залоз і тому вона дуже часто пересихає і лущиться. Особливо це помітно восени, взимку і ранньою весною.

Регулярна турбота про комфорт губ зберігає їх шовковистими і ніжними.


П'ять секретів краси шкіри губ:

  • Перед самим сном можна акуратно помасажувати губи м'якою зубною щіткою або куточком чистого і м'якого рушника. Відмінно підійде махровий - він ніжний і повітряний.

  • Косметична або гігієнічна косметика для губ допоможе, якщо шкіра губ часто обвітрюється, тріскається. Косметика не дозволяє губам розтріскуватися і кровоточити.

  • Натуральний (і рідкий, і зацукрований) мед - справжній помічник у догляді за обвітреними, сухими і потрісканими губами. Слід нанести на губи і почекати 5-10 хвилин, щоб мед зміг хоча б трохи вбратися. А потім можна сміливо злизати залишки!

  • Облизування губ на вітрі, зривання сухих кірочок, розчісування ділянок, які лущаться - три погані звички, які шкодять губам.

  • Щоб зберегти шкіру губ здоровою і красивою, краще користуватися безпечною косметикою брендів, що випускають органічну продукцію. Органічні бальзами для губ ніжно і дбайливо доглядають за шкірою.

17 переглядів0 коментарів
bottom of page