top of page

Зобов'язання за межами пляшки

Оновлено: 14 трав. 2022 р.

Відповідальність

  • Замість того, щоб використовувати картонні коробки або переробляти їх, ми вирішили не виготовляти їх взагалі. Так що наш продукт йде без зовнішньої упаковки, щоб попередити марну трату картону.

  • Пляшки краще, ніж банки: майже у всьому світі косметика по догляду за обличчям продається в банках. Ми проти! Використання баночок змушує нас лізти пальцями прямо в крем. Отже, потрібно додавати в крем велику кількість консервантів, щоб уникнути їх передчасного псування (забруднення). Ми не випускаємо наш товар в банках, щоб рівень консервантів залишався мінімальним.

  • Безповітряні пляшки. На відміну від класичних пляшок, наші не пропускають повітря після кожного натискання. Без повітря бактерії не можуть розмножуватися, тому наша формула не вимагає великої кількості консервантів.

  • Тестування на тваринах. Ми не проводимо,не спонсоруємо і не підтримуємо тести на тваринах при виготовленні косметики або її інгредієнтів.

Вся косметика TOOFRUIT органічна, натуральна і екологічна, сертифікована ЕКОСЕРТ Франція у відповідністі з Ecocert GreenLife. Для більш детальної інформації перейдіть за посиланням: http://cosmetiques.ecocert.com

Навчання

  • Ми вважаємо, що гарне навчання допомагає дітям правильно обирати косметику і навчає їх нею користуватися.

  • Тексти і графічні елементи на наших упаковках підібрані так, щоб діти їх легко розуміли. Таким чином, діти краще поінформовані і можуть робити свій вибір обґрунтовано.






10 переглядів0 коментарів
bottom of page