top of page

Користь від вітамінів

Коли діти потрапляють у новий колектив (дитячий садочок, школу) вони стикаються з періодом адаптації та підвищеною небезпекою захворіти. В такий час варто підтримати дитячий організм вітамінними препаратами - вони мобілізують захисні сили організму та зміцнюють нервову систему дитини. Вітаміни для підвищення імунітету також можна давати дітям у період сезоних епідемій або для реабілітації після перенесеного вірусного захворювання.

Найкращий ефект для дитини дає споживання вітамінних комплексів у поєднанні з різноманітним харчуванням, перебуванням на свіжому повітрі, достатньою фізичною активністю та здоровим сном.

Про недостатню кількість вітамінів в дитячому організмі можуть свідчити наступні симптоми:

  • сонливість: дитину важко розбудити ранком в садок або школу

  • відчуття млявості та слабкості, капризи, поганий настрій

  • блідість, випадіння волосся, ламкість нігтів, лущення шкіри

  • розлад сну

  • погіршення апетиту

  • розсіяна увага, погана пам'ять

  • часті простудні та вірусні захворювання.

Користь від вітамінів для нашого організму є дуже суттєвою. Але перед тим, як почати давати вітамінні комплекси або окремі вітаміни своїм дітям, батьки мають ретельно ознайомитися з їх складом.

Багато аптечних вітамінних препаратів не викликають довіри, тому що:

  • містять надто великі дози вітамінів, які будуть тільки накопичуватися в організмі, викликаючи тим самим додаткові ускладнення;

  • складаються із 30-40 компонентів, багато з яких діти взагалі поки не потребують;

  • не мають жодних сертифікатів якості, а тільки гарну та яскраву упаковку;

  • мають великі розміри капсул або таблеток та неприємний смак - навряд чи дитині захочеться куштувати їх кожен день.

Вітамінні комплекси TOOFRUIT – сертифіковані органічні харчові добавки, склад яких допомагає зміцнити імунітет дитини та підтримати її здорове зростання.

  • Маточне бджолине молочко - сприяє підвищенню стійкості організму до несприятливого впливу різних факторів зовнішнього середовища, має бактеріостатичну, бактерицидну та противірусну дію. Активізує виробіток гемоглобіну, покращує обмінні процеси та підвищує виносливість при інтенсивних фізичних та розумових навантаженнях.

  • Елеутерококк (сибірський женьшень) - знижує стомлюваність, покращує концентрацію уваги, надає енергії, стимулює центральну нервову систему, підвищує імунітет, є джерелом вітамінів та антиоксидантів.

  • Морський фукусосновний постачальник йоду для зростаючого организму, підтримує функціональне здоров'я щитовидної залози. Препарати з фукусу мають протизапальну, ранозагоюючу, регенеруючу дію, при цьому корисні речовини фукусу діють на організм людини комплексно, впливаючи позитивно практично на всі органи.

  • Ацероласправжній міні-завод з виробництва вітаміну С (його в ягодах в 30-80 разів більше, ніж в лимонах та апельсинах). Вітамін С регулює згортання крові, сприяє засвоєнню заліза, бере участь у синтезі колагену, зміцнює імунітет, має антиоксидантну дію.


  • Екстракт із соснових шишок в соснових шишках містяться ефірні масла, вітаміни С, В, К и Р, каротин. Сиропи, настоянки та відвари, приготовлені із молодих шишок, застосовують для лікування бронхолегеневих захворювань, грипу, застуд, артриту та навіть інсульту. Вони добре підвищують гемоглобін та насичують організм корисними речовинами при авітамінозі.

  • Прополіс - має виражені протизапальні, антимікробні, антивірусні, антибіотичні, протигрибкові, антисептичні, ранозагоюючі властивості. Крім цього прополіс відомий сильними обезболюючими властивостями, стимулює регенеративні (відновлюючі) процеси, обмежує розвиток рубців та прискорює загоєння ран, запалень, опіків; покращує крово- та лімфообіг. Прополіс не токсичний, навіть після тривалого використання не пригнічує корисну мікрофлору травного тракту, не спричиняє дисбактеріозу та не знижує природній імунітет.

Основні переваги витамінних добавок TOOFRUIT:

  1. Завдяки природнім компонентам препарати чудово засвоюються дитячим організмом, а надлишки без проблем виводяться;

  2. Їх можна без найменших побоювань приймати дітям від 3 років;

  3. Якість та безпека цих препаратів повністю відповідає органічним стандартам і підтверждена сертифікацією Ecocert;

  4. Це саме ті вітаміни, вартість яких повністю відповідає їх ефективності та якості.

11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page