top of page

Як правильно вмиватися?

Оновлено: 14 трав. 2022 р.

Щоб обличчя залишалося чистим, а шкіра мала можливість дихати, важливо правильно вмиватися як після сну, так і ввечері. Шкірний жир і піт, частинки пилу і лусочки, що відшарувалися від рогового шару шкіри - все це накопичується на поверхні шкіри обличчя і тіла. Часто забруднення, які скупчилися, зовні непомітні, але вони не дозволяють шкірі дихати, сальні і потові залози працюють гірше, так як втрачають можливість безпроблемно виділяти піт і шкірне сало.

Бруд на шкірі обличчя - саме те, що потрібно мікробам для швидкого розмноження. Шкіра стає подразненою, можуть з'явитися прищі і інші дрібні висипання. Щоб цього не сталося, дуже важливо правильно і регулярно очищувати обличчя.


Чи можна вмиватися милом?

Звичне мило для рук - далеко не кращий продукт для очищення. Луг в складі мила допомагає добре очистити шкіру, але руйнує захисний шар, без якого шкіра стає зовсім беззахисною і дуже чутливою як до вітру, забрудненого повітря, так і до морозу, сонячних променів. При регулярному використанні звичайного мила шкіра стає сухішою, відчуває стягнутість і швидше старіє.

Пінка для вмивання Ананас-Кокос чи Дерматологічне мило Клубника-Малина – продукти для очищення шкіри, збагачені захисним комплексом. Пінка Ананас-Кокос м'яко і ніжно очищує за допомогою піни насиченої повітрям, мило Полуниця-Малина не містить агресивних лугів, тому не сушить і підходить для очищення навіть чутливої шкіри.

Всього чотири кроки і шкіра правильно очищена!

  • Теплою водою акуратно сполоснути обличчя і шию - це розкриває пори;

  • Спінити в руках мило або нанести на чисті долоні пінку для вмивання;

  • Розподілити пінку,що утворилась по обличчю і шиї, м'яко торкаючись шкіри;

  • Акуратно змити пінку теплою проточною водою з обличчя і шиї, м'яко промокнути обличчя рушником.

96 переглядів0 коментарів
bottom of page